maanantai 24. syyskuuta 2012

ohjatun vaikeus

Ohjattu nouto. Se liike, mikä oli simppeli ja helppo ja varma. On nyt epävarma, huono, onneton ja kaikkea muuta negatiivista.
Plus Voltti on epävarma. Sillä ei ollut kivaa. Onko se väsynyt? Tekeekö juoksua? Oliko tämä vain yksi kerta? Vai johtuiko mun väsymyksestä ja ärsyyntymisestä?

Tein ekaksi ihan yksin "voikun meillä on vaan hauskaa" treeniä ohjatulla. Vein itse ja kehuin kovasti. Siirtelin kapuloita ja paljon palkkaa. Ei meinaa lähteä siitä merkiltä, ihan näyttää siltä ettei ole koskaan ikinä tehnyt tämmöistä. 
Hanna tuli ja tehtiin hiekalla Hannan viemänä. Läksi ekan kerran taas jonnekin huitsin nevadaan... Korjaamalla hyvä. Tehtiin sitten vaan vuoronperään kaaria ja kehumalla. Itsevarmuutta. Kuitenkin sitten kun tajuaa, niin hakee innokkaasti ja tuo hyvällä vauhdilla ilo silmissä.
Tauon jälkeen uudestaan ja nyt molemmat puolet onnistui! Lopetettiin tämä siihen ja tehtiin vain luoksetuloa lopuksi :o)

Otin nyt (Hannan neuvosta) myös suunta käskyt mukaan. En tiennyt, että saa käyttää esim. oikhae ja käsimerkkiä. Luulin, että vain yksi sana ja käsimerkki. Siinä se, pitäisi aina kysyä joltain tai lukea sääntöjä (tarkistin tämän eilen säännöistä).

Tänään meillä, tai siis Voltilla, on vain lomaa. Loikoilua ja lepoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti