keskiviikko 5. syyskuuta 2012

tokoilua pihalla

Pikatokoilut ihan itsekseen ihan omalla pihalla.
Luoksetulon stoppia, vetäs maihin. Korjaussarjaa=käskytin sitä seis vaikka oli maassa. Nousi -> palkka. Uudestaan ja pysähtyi heti eikä enää mennyt maahan. Lopuksi kerta vielä ja hyvä stoppi. Liian tiukalla äänellä ei voi sanoa, eikä ole tarvettakaan. Muutama läpijuoksu, ennakoi niin helposti.
Z kaikki jäävät ja aina oikein. Palkkasin ne suoraan ja heti, lopuksi eri järjestys ja kokeenomaisesti (ilman tötsiä) ja hyvin kaikki.
Kaukoissa oli taas liikaa virettä ja pomppasi ylös niin että ponnahti tassut ilmaan ja takas maahan=10cm. Tämän jälkeen sitten taas peruutteli vähän liikaa. Hmm. Vire kun oli matalampi niin takatassut täysin paikallaan.
Tunnari oli hyvä. En tajua. Siis menee hyvin, haistelee kyllä tarkasti, nostaa oman ja tuo vauhdilla. Vähän kyllä pyörittelee suussa.
Seuraamista, ainakin häntä heilui ja kaipa se ihan seuraamista oli. Hitaassa käynnissä käännöksissä voi istahtaa, täytyy tehdä ne ripeämmin. Juoksussa voi pompahdella, mutta ei haittaa nyt.

Lopuksi meillä on vaan niin hauskaa-juttuja. Putkeen ja seis, palkaksi takaisin putkeen. Hyppynouto aksahypyllä ja tunnarikapulalla. Heitin oman sinne sekaan, lähetin hypyn kautta hakemaan, etsi oman ja hyppäsi takaisin hienosti. Pensaiden kiertoja silloin tällöin eri pysäytyksillä.

Katsotaan miten meidän lauantaina käy! Mutta ehkä meillä on ainakin hauskaa, ainakin jos on nyt treeneihin uskominen.

ps. Kuka seuraa meidän blogia Venäjältä?? Vai ottaako tämä itarajalta tulevat tsekkaukset Venäjäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti