torstai 13. syyskuuta 2012

tokoilua

Voltin TT-treenit nyt koulun vieressä nurtsilla.
Läpijuoksuja luoksetulossa. Hitsi, ennakoi täysin seis. Pelkkiä läpijuoksuja siis tänne-käskyllä. Ekalle kuvitellulle stop merkille tulee reipasta laukkaa ja kun ei mitään käskyä tule, mniin lähtee miljoonaa luokse. Ei ikinä pysähtyisi siitä vauhdista. Silti vain ja ainoastaan läpijuoksuja tänään.
Koska inhoan seuraamista jostain syystä, niin treenattiin sitä Hannan katseen alla. Ei kai se niin huono sitten ollutkaan. Vähän vilkuilee, mutta pitää kontaktin. Ja kuulemma päänasento hyvä. Iloisena seurasi, se oli ehkä minusta parasta :o)
Häiriötä, superhäiriöt. Sivulla ja Marika & Hanna hihkuivat ja houkuttelivat, kyykistelivät jne. Olipa pienelle päälle vaikeaa. Niin vaikeaa. Liikkeessä häiriöistä ei niin ollut haittaa, palkkailin toki paljon. Kuulemma aloitetaan kuplan rakentaminen. Hmm. Varmasti hyvä juttu kunhan tajuan paremmin.
Kaukokäskyjä häiriöllä. Voi että kuin ois Volttia haluttanut mennä pussailemaan molempia! Mutta teki ja teki. Pään kääntyili vuorotellen, että ihan kohta joo, teen tän homman nyt ekaksi!
Kivaa treeniä, kivaa pohdiskelua. Jos joskus osaisi olla avuksi muillekin, ehkä joo tai sitten ei.

Käväisin kentällä, Voltti ei tehnyt kuin Aata. Se nyt kummittelee, rakennetaan ja tehdään kunhan saan palikoita kohdalleen. Perustahan on jo, tosin vähän hutera.
Viuhka teki hiukan kontakteja ja pujottelua, siivekkeiden välistä kääntymisiä. En pystynyt juoksemaan eli ei muuta.

Mun kantapää on kipeä, tosi kipeä. Ja reiden yläosa tai lonkka tai jotain. Auts, liikkuminen sattuu kovasti. Varmaan aloitettava särkylääkekuuri :o(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti