tiistai 18. syyskuuta 2012

tokoa, tokoa, lisää tokoa

Tästä tuli nyt toko blogi ;o)

3.päivä tokoa ja tekisi mieli mennä treenaa lisää nyt ja heti!
Saatiin hyviä huomioita, paljon neuvoja, ajatuksia ja rakennuspalikoita. Kylläpä pitäisi miettiä ja paljon, huh. Enhän minä eden osannut jostain sanoa tekeekö yleensä niin näin vaiko noin. En ole tajunnut katsoa tai ajatella asiaa.
Pilkotaan, muttei liikaa. Sopivasti.

Ja kukas ei tykkää jos koiraa kehutaan ;o) Tavoitteiden ajattelu ahdistaa, auts ja huoh. Ei sinne saakka, iik. Koitetaan nyt vähän tässä vaikka edes valioksi...
Hei, huomaatteko tuon edes sanan! Edes. Kamalaa, milloin se tuli kuvioon mukaan.

**********

Ja koska se nyt oli niin kivaa, niin jatkettiin kotipihalla. Perusseuraamista ja palkkaa käännöksistä. Jotain muuta hömpätystä. Lopuksi tunnari ja se meni mainiosti.
Viuhka teki myös hömpöttelytokoa. Tunnari on sen pro-liike.
Riepu ihana mummo. Intoa enemmän kuin järkeä. Mutta tuntui niin tutulta se kuono melkein kainalossa. Ei ollut häveyksissä eikä tarvinnut kurkkia missä se oikein meneekään. Jäävissä peruuttaa edelleen, kaukoissa meilkein pysyy paikallaan ja luoksetulosta ei vauhtia puutu.
Maliina tietty kanssa ja voi sen kanssa. Sitä järkeä löytyi vielä vähemmän kuin Riepulta. Mutta tekemisen into oli ylitsevuotavaa. Tunnarin se on ymmärtänyt kohtuullisen väärin. Toi 5 kapulaa kerralla, oma jäi nurtsiin. Jep jep.

Ikäväkyllä kantapää kipeytyi tuosta vaikka en muuta kuin kävellyt pehmeellä. 3xpäivässä kylmäys kuulosti tyhmältä muttei se ehkä olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti