lauantai 22. syyskuuta 2012

kokeessa jälleen

Jonain päivänä me ei nollata yhtään liikettä! Sitä päivää voi joutua toki odottamaan hetken jos toisenkin, mutta se tulee.
Hyvinkäällä tokoilemassa. Iso plussa Voltille asenteesta. Pieni miinus pienoisesta rallattelusta ja istumisen nollaamisesta.
233p. ja 2-tulos siis. Kaksi liikettä nollilla ja muutamassa pieniä epäonnistumisia.

Istuminen 0
 - meni maahan n.1/2min ennen loppua. Syy on iso ?

Paikalla makaaminen 10
 - tosin meni maahan jalat alla, oikaisi ne heti eteen. Oltiin vikana kun piti mennä maahan, ei minkaanlaista ennakomista muiden käskyistä. Nousi hyvin ekalla.

Seuraaminen 9
 - ou jee, meidän huono liike. Ihan kaiketi sinnepäin, irtautuisko käännöksissä. Muta piti kontaktin kokoajan!

Z järkällä seis-istu-maahan 10
 - kai se sitten oli sinnepäin edes.

Luoksetulo 9
 - ei ennakointia! Tuli kovaa, jopa liian kovaa ja siksipä pysähdys hiukan venähti. Käskyn jälkeen yksi laukka ja matalana jarrutus. Maahan voisi mennä ripeämmin. Sivulle tullessa ponnasi ilmaan iloissaan. Näyttävää ehkä muttei niin arvostettua.

Ruutu 8
 - nurtsilla punaiset matalahkot sankot ihan kiinni melkein kehänauhassa... itse ruudun nauhoja ei näkynyt lainkaan. Kehänauha näkyi. Vasemmalla näkyi hyvin korkeat merkit, joita oli käytetty luoksetulossa. Jännää. Merkki hyvä. Läksi ruutuun hiukan vasemmalle kaarrattaen, mutta bongasi sen ruudun sieltä ja juoksi sinne hyvin. Ei kieppasutkaan ilmassa ympärä ja paniikki jep-maahan. Oliko ruudussa? En saanut selvää. Kutsuttaessa sivulle oli hiukan nykäissyt liikkurin käskystä, rallatti minun ohi miljoonaa ja tuplakäskyllä sivulle. Mrrr.

Ohjattu nouto 0
 - samperi. Hyvä merkki, hyvin läksi vasemmalle (liikaa jopa) ja ohi kapulan! Ei vaan olevinaan löytänyt. Käskin merkille uudestaan ja nyt haki sen kapulan todella hyvin. Että joo. Mietin mikä meni pieleen. Taisin avata rintamasuuntaa aivan liikaa, ihan kuin oisin lähettänyt ruutuun.

Metalli 10
 - hyvä hyppy, hyvä nouto ja hyvin sivulle. Ripeämpi ehkä voisi olla, mutta laukalla.

Tunnistusnouto 10
 - ympyrällä. Hyvin haisteli, tarkasti ja toi oman. Ei edes pyörittänyt suussa.

Kauko-ohjaus 7
 - mitä lie nyt on tapahtunut?? Ei noussut ekalla. Sitten teki hyvin, mutta seisomisesta istu melkein meni maahan. Täh?

Vire hyvä, teki hyvin, jotain myös omiaan ja jotain minun tyhmäilyjä. Huomenna jatketaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti